torstai 18. huhtikuuta 2013

Aloittamisen sietämätön vaikeus

Tämä blogi ei kerro kakuista vaan viidestä hevosesta pienellä kotitallilla ratsastajineen ja siitä kuinka "piece of cake" hevostelu on. Ainakin toivoisin ettei kakuista tarvitse kertoa kovin usein, koska meillä se merkitsee sitä että joku on pudonnut hevosen selästä. Yritetään siis pitää tämä blogi kakkuvapaana.
  Yleensä tähän blogiin kirjoittelee Laura. Minun tarkoituksena olisi siirtyä tasosta puska kilpailemaan vuonna 2014 seuratasolle He C ja rataesteillä 60cm. Luvassa siis kotitreeniä, valmennuksia ja ehkäpä jo tänä vuonna pieniä kisoja. Ainakin suunnitelmissa on tälle kesälle tallin omat kilpailut sekä esteillä että koulussa. Tulen kertomaan myös oman hevoseni kehityksestä ratsun uralla. Tämänkin kanssa samaa settiä, valmennuksia, kisoja ja kotoilua.
  Välillä blogiin kirjoittelee myös Enna. Enna kertoo omista poneistaan joista toisella valmentautuu ja kisaa ahkerasti lähinnä rataesteillä ja ehkä myöhemmin myös kenttää. Toinen poni toimii enimmäkseen minulle opetusmestarina ja Enna kisaa tällä myös välillä kenttää.
  Luvassa myös pienen ponipojan saapuminen Virosta kotiin laidunkauden alussa ja sen kanssa touhuilut. Tämän kanssa tulemme tekemään paljon erilaisia asioita. Poni on vasta kaksivuotias, joten ajolle opettamista ja ratsastuksen saloihin perehtymistä tiedossa.
  Välillä blogissa saattaa vilahtaa myös suomenhevostamma Tristiina ja sen kuulumiset. Tiedä häntä vaikka tästäkin saisimme vielä kisapelin johonkin lajiin.
-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti